Medical Device Training

Program instruire 2023

SC MEDICAL DEVICE LEX SRL va invita sa participati la cursurile cu tema:

 M1 – Cunoasterea cerintelor legale aplicabile domeniului dispozitivelor medicale. Cerinte specifice pentru importatorii/distribuitorii de dispozitive medicale, pentru prestatorii de servicii in domeniul dispozitivelor medicale (instalare și/sau mentenanță dispozitive medicale) si pentru utilizatorii de dispozitive medicale (unitati sanitare)

M3 – Buna practica de distributie a dispozitivelor medicale. Stabilirea, documentarea, implementarea si mentinerea unui sistem de management al calitatii in conformitate cu cerintele de reglementare aplicabile prestatorilor de servicii conexe dispozitivelor medicale (importatori, distribuitori, utilizatori, servisanti). Legea 95/2006, MDR 2017/745, IVDR 2017/746, OUG 46/2021, OUG 137/2022, OMS 566/2020, SR EN ISO 13485:2016.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile, prin primirea de catre organizator a Formularului de participare pe care il gasiti atasat si a confirmarii platii. Pentru a participa la modulul M3 este obligatorie participarea la modulul M1. Cursurile se adreseaza atat personalului de conducere cat si celui de executie din societati comerciale / firme / institutii ce desfasoara activitati conexe dispozitivelor medicale.

Avand în vedere decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, am luat decizia ca pe durata anului 2023 sa sustinem toate sesiunile de instruire in sistem online, pe platforma ZOOM.

  • Lectori cu peste 30 ani in domeniul dispozitivelor medicale (SVIAM, OTDM, MS) recunoscuti de ANMDMR
  • Tarif: 654.50 lei /persoana/zi incluzand prestatia lectorului, suportul de curs, emiterea certificatului de participare. (tva inclus)
  • Pentru participarea la modulele M1+M3 tariful este de 1071 lei / persoana. (tva inclus)
  • TVA 19% este inclus in pret
  • Detalii si solicitari::med.dev@yahoo.com

Exit mobile version