Program instruire 2019

SC Medical Device Lex SRL va invita sa participati la cursurile cu tema:

  • M1 – Cunoasterea cerintelor legale aplicabile domeniului dispozitivelor medicale. Cerinte specifice pentru importatorii/distribuitorii de dispozitive medicale, pentru prestatorii de servicii in domeniul dispozitivelor medicale (optica medicala – montaj ochelari, protezare ortopedica, protezare auditiva, service) si pentru utilizatorii de dispozitive medicale (unitati sanitare)
  • M2 – Elaborarea dosarului de avizare/mentinere/modificare a avizului de functionare pentru operatorii economici care presteaza activitati in domeniul dispozitivelor medicale, activitati ce necesita avizare conform Legii 95/2006
  • M3 – Buna practica de distributie a dispozitivelor medicale

Gasiti aici programul de instruire pentru primul semestru al anului 2019.
Inscrierile se vor face pana cel tarziu cu 15 zile inainte de desfasurarea cursului pentru care optati. Inscrierea se face in limita locurilor disponibile, prin primirea de catre organizator a Formularului de participare pe care il gasiti atasat si a confirmarii platii.
Durata fiecarui modul este de 1 zi. Program 9.00 – 16.30.
Pentru a participa la modulul M3 este obligatorie participarea la modulul M1.
Cursurile se adreseaza atat personalului de conducere cat si celui de executie din societati comerciale / firme / institutii ce desfasoara activitati conexe dispozitivelor medicale.

  • Lector:
    Lazar IORDACHE – experienta 15 ani in domeniul dispozitivelor medicale (director general SVIAM / OTDM in perioada 2001-2010, vicepresedinte ANMDM in perioada 2010-2016)
  • Tarif: 600 lei/persoana/zi incluzand prestatia lectorului, suportul de curs tiparit, emiterea certificatului de participare, pauza de cafea si masa de pranz.
  • Tariful pentru participantii care opteaza pentru M1+M2 este de 1000 lei/participant/2 zile.

Detalii:
Gasiti la: www.medicaldevicetraining.ro , https://facebook.com/Medicaldevicetraining/
Solicitati la: med.dev@yahoo.com, medicaldevtraining@gmail.com sau sunati la:

  • 0722 204 842 – Lazar IORDACHE (Lector)
  • Consultati: AgendaFormularul de participare si Programul de instruire 2019

Daca sunteti interesat de alte subiecte din domeniul dispozitivelor medicale pe care doriti sa vi le insusiti sau sa le aprofundati, va rugam sa contactati echipa noastra la aceasta adresa de e-mail si sa faceti cunoscute dorintele dumneavoastra. In masura in care putem da curs acestor solicitari si mai sunt persoane interesate de aceste subiecte, ne bucuram sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra de dezvoltare.