Program Instruire 2018 – Semestrul II

Sesiune incheiata !!

SC Medical Device Training SRL va invita sa participati la cursurile cu tema:

  • M1. Cunoasterea cerintelor legale aplicabile domeniului dispozitivelor medicale. Cerinte specifice pentru importatorii/distribuitorii de dispozitive medicale
  • M2. Cunoasterea cerintelor legale aplicabile domeniului dispozitivelor medicale. Cerinte specifice pentru prestatorii de servicii in domeniul dispozitivelor medicale (optica medicala, service, protezare ortopedica, protezare auditiva)
  • M3. Buna practica de distributie a dispozitivelor medicale (MDGDP)

Gasiti aici programul de instruire pentru semestrul al doilea al anului 2018.
Inscrierile se vor face pana cel tarziu cu 15 zile inainte de desfasurarea cursului pentru care optati. Inscrierea se face in limita locurilor disponibile, prin primirea de catre organizator a Formularului de participare pe care il gasiti atasat si a confirmarii platii.
Durata fiecarui modul este de 1 zi. Program 9.00 – 16.30.
Pentru a participa la modulul M3 este obligatorie participarea la modulul M1 sau M2, functie de specificul activitatii firmei dvs.
Cursurile se adreseaza atat personalului de conducere cat si celui de executie din societati comerciale / firme / institutii ce desfasoara activitati conexe dispozitivelor medicale.

  • Lector:
    Lazar IORDACHE – experienta 15 ani in domeniul dispozitivelor medicale (director general SVIAM / OTDM in perioada 2001-2010, vicepresedinte ANMDM in perioada 2010-2016)
  • Tarif: 600 lei/persoana/zi incluzand prestatia lectorului, suportul de curs tiparit, emiterea certificatului de participare, pauza de cafea si masa de pranz.

Detalii:
Gasiti la: www.medicaldevicetraining.ro , https://facebook.com/Medicaldevicetraining/
Solicitati la: med.dev@yahoo.com, medicaldevtraining@gmail.com sau sunati la:

  • 0722 204 842 – Lazar IORDACHE (informatii utile privind continutul cursurilor)
  • 0721 718 176 – Informatii privind inscrierea ( locuri disponibile, documente necesare, eliberare facturi proforme/fiscale, etc.)
  • Consultati: Agenda, Formularul de participare si Programul de instruire sem II

Daca sunteti interesat de alte subiecte din domeniul dispozitivelor medicale pe care doriti sa vi le insusiti sau sa le aprofundati, va rugam sa contactati echipa noastra la aceasta adresa de e-mail si sa faceti cunoscute dorintele dumneavoastra. In masura in care putem da curs acestor solicitari si mai sunt persoane interesate de aceste subiecte, ne bucuram sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra de dezvoltare.