Program Instruire 2018 – semestrul I

Sesiune incheiata !!

Echipa MDT va ureaza mai intai un An Nou fericit, cu sanatate si prosperitate!

Multumim celor care au dat curs invitatiilor noastre si care au apreciat activitatea desfasurata si, pentru a va convinge de faptul ca noi nu ramanem la stadiul declarativ, ca nu emitem lozinci doar de dragul de a o face, suntem bucurosi sa va anuntam ca, la sugestia unor cursanti, ne-am imbogatit subiectele ce fac obiectul instruirilor noastre cu o tema noua: Buna practica de distributie a dispozitivelor medicale.
Astfel, SC Medical Device Training SRL va invita sa participati la cursurile cu tema:
  • M1. Cunoasterea cerintelor legale aplicabile domeniului dispozitivelor medicale. Cerinte specifice pentru importatorii/distribuitorii de dispozitive medicale
  • M2. Cunoasterea cerintelor legale aplicabile domeniului dispozitivelor medicale. Cerinte specifice pentru prestatorii de servicii in domeniul dispozitivelor medicale (optica medicala, service, protezare ortopedica, protezare auditiva)
  • M3. Buna practica de distributie a dispozitivelor medicale (MDGDP)
Gasiti aici programul de instruire pentru primul semestru al anului 2018.
Locatiile exacte vor fi stabilite in functie de numarul de cursanti ce se vor inscrie si vor fi comunicate in timp util. Dupa cum puteti observa, incercam sa venim cat mai aproape de dvs. Acceptam sugestii privind locatiile de desfasurare a instruirilor in teritoriu. Totul pentru confortul dvs!
Inscrierile se vor face pana cel tarziu cu 15 zile inainte de desfasurarea cursului pentru care optati. Inscrierea se face in limita locurilor disponibile, prin primirea de catre organizator a Formularului de participare si a confirmarii platii.
Durata fiecarui modul este de 1 zi. Program 9.00 – 16.30.
Pentru a participa la modulul M3 este obligatorie participarea la modulul M1 sau M2, functie de specificul activitatii firmei dvs.
Cursurile se adreseaza atat personalului de conducere cat si celui de executie din societati comerciale / firme / institutii ce desfasoara activitati conexe dispozitivelor medicale.
  • Lectorii sunt profesionisti cu experienta in domeniul lor de activitate:
Lazar IORDACHE – experienta 15 ani in domeniul dispozitivelor medicale (director general SVIAM / OTDM in perioada 2001-2010, vicepresedinte ANMDM in perioada 2010-2016)
Benon SLAVU – experienta peste 40 ani in domeniul dispozitivelor medicale (SVIAM, OTDM, MS, ANMDM).
  • Tarif: 600 lei/persoana/zi incluzand prestatia lectorului, suportul de curs tiparit, emiterea certificatului de participare, pauza de cafea si masa de pranz.
Detalii:
Solicitati la: med.dev@yahoo.com, medicaldevtraining@gmail.com sau sunati la 0722 204 842 – Lazar IORDACHE.
  • Consultati: AgendaFormularul de participare curs instruire 2018 sem I si Programul de instruire.
Daca sunteti interesat de alte subiecte din domeniul dispozitivelor medicale pe care doriti sa vi le insusiti sau sa le aprofundati, va rugam sa contactati echipa noastra la aceasta adresa de e-mail si sa faceti cunoscute dorintele dumneavoastra. In masura in care putem da curs acestor solicitari si mai sunt persoane interesate de aceste subiecte, ne bucuram sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra de dezvoltare.